2015. május 20., szerda

Termékhasználati útmutató 

kattints a fenti linkre  

Fontos tudnivalók a termék használatával kapcsolatban .

Pár példa a termék alkalmazására, képekkel ellátva

„Olyan szer nincs ami mindenre jó, de olyan létezik, ami ha nálad van amikor baj van,
akár az életedet is megmentheti!''

 Mindenkinek tudnia kell, hogy van ilyen termék, mert sok-sok problémától kíméli meg magát, vagy a családját, környezetét.
oda kerül, ahol szükség van rá, mivel spray formátumú, és oda fújod, ahol baj van. Nem kell átküzdeni magát a tápcsatornán és a véráramon.
Karra fújva 30 másodperc és egy perc közötti idő alatt jut el a csontvelőig.
A spray laboratóriumi vizsgálatok során igen széles spektrumú Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumölő, továbbá gombaölő hatást mutatott, ugyanakkor nagy erejű fájdalomcsillapító és gyulladás gátló is egyben.

A világújdonság titka abban is rejlik, hogy a felhasználás során a tápcsatornát és a véráramot kikerülve juttatható el a hatóanyag a szükséges területre, vagyis hatása minden másnál gyorsabb. A termékek használói különböző hatásokról számolnak be


Minden modern otthon fürdőszobájának polcán, az elsősegély dobozban vagy a kozmetikumok között éppúgy ott van a helye egy flakon Lavyl termeknek, mint utazáskor a kézitáskában vagy kirándulás alkalmával a hátizsákban. Egyes termékek segitenek a nyirokrendszer karbantartásában vagy a nehézfémek szervezetből való kivezetésében is. Mások viszont kozmetikai hatásukban egyedülállóak.

Legyen az háztartási balesetből származó nyilt seb, vágás, égési sérülés, sportoláskor elszenvedett zúzódás, horzsolás,ütődés vagy gyulladás, fekélyesedés, izomfájdalom, bőrgomba, rovarcsipés, foginy probléma, pattanásos vagy gyulladt bőrés még számtalan egyéb esetben segitségül hivható és szinte mindig eredményesen alakalmazható.
Anyagaink  tájékoztató jellegűek, nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más problémával kapcsolatban felmerülhet! Nem pótolhatják az orvosokkal való személyes találkozást és kivizsgálást! A termékeket mindenki a saját felelősségére használja, kezelés kiegészítőjeként, nem önállóan alkalmazva!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése